h1

police-on-web

juni 8, 2007

Vanaf nu kan u on line  kleine misdrijven (vandalisme, graffiti, …) aangeven. Tijdswinst, drempelverlagend, … de voordelen lijken op het eerste zicht wel interessant.

Een paar maand geleden hadden wij een kras op onze auto die voor onze deur stond. Ik ben toen nog klacht gaan neerleggen tegen onbekenden op het politiebureau. Via het nieuwe systeem zou ik mij de verplaatsing hebben kunnen besparen.

Het systeem heeft een tijd proefgedraaid in enkele politiezones en zou zijn nut moeten hebben bewezen?

2 reacties

 1. Ik heb al meerdere incidenten aangegeven: krassen en deuken, altijd aangegeven bij de politie en klacht tegen onbekenden ingediend.

  Ik vermoed echter dat de uitkomst hetzelfde zal blijven, of je het nu ter plekke of via tinternet aangeeft: er gebeurt toch niets mee.

  En dan nog: moet er geen PV opgesteld worden? En dan moet er volgens mij een agent de schade beschrijven, dus moet hij toch de auto zien, dus in dit geval zal het niet veel opbrengen.

  Leuk dat ze nieuwe toepassingen vinden voor het internet, maar je kan er ook niet àlles mee doen. Helaas. Ik zal maar rechtstaan en zelf mijn koffie halen.


 2. Ik volg je ergens wel hoor. Ik heb toen ook getwijfeld of het wel nut had om de krassen aan te geven, maar uiteindelijk ben ik toch bij de politie langsgegaan. Zij hebben toen inderdaad de schade geconstateerd en foto’s genomen. Niets meer van gehoord. Nu ja, als je de dader niet op heterdaad kan betrappen of er waren geen getuigen is het ook quasi onmogelijk om de dader van zo’n laffe daad op te pakken.
  Ik hoop alleen dat er heel misschien via police-on-web meer tijd voor de agenten overblijft om effectief op straat te zijn.
  Hoop doet leven…Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: