h1

Wie blogt in Aalst?

juni 21, 2007

Momenteel ken ik nauwelijks een handvol bloggers uit Aalst. Ofwel hebben ze zich verdomd goed verstopt, ofwel zijn het er niet meer. Ik werk momenteel aan een inventaris die ik binnenkort on line zet. Kwestie van de Aalstserse goegemeente eens wat in kaart te brengen.

Wat de bloggende organisties betreft hebben we er alvast een boorlingsken bij: het Aalsters pluralistisch trefcentrum de Nieuwbeek: klikklikklik

5 reacties

  1. Ook Sereniteit blogt uit het Aalsterse…


  2. @ jij stond al in het lijstje. Ik zal het zo snel mogelijk on line zetten dan kan iedereen het aanvullen. Ik zal een onderscheid maken tussen Aalstenaars die bloggen en uitgeweken Aalstenaars.
    Eénmaal de lijst aangevuld zou ik graag een oproep doen om Aalstblogt ook daadwerkelijk uit te bouwen. Momenteel is dat hier een one-menshow en dat is helemaal niet de bedoeling. Het zou leuk zijn mocht er een soort van redactie komen met mensen die hier zelf af en toe berichten kunnen posten.


  3. Bedankt voor de vermelding! Deze blog staat sowieso al vermeld op de blog van de Nieuwbeek. We houden elkaar wel in het oog en wie weet kan de nodige “virtuele bestuiving” wel tot iets moois leiden…


  4. En mijn nichtje: Aalsters geboren en getogen: http:/www.liviavaneeckhaut.be


  5. Verslagen van de inventarisatie van de vondsten (1946-1951) op de archeologische site Steenberg te Hofstade: een Gallo-Romeins heiligdom.
    Zie ook: http://www.aalst.be/default.asp?siteid=13&rubriekid=819#article2673Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: