h1

Stad Aalst krijgt stadstelevisie op TV Oost

augustus 24, 2007

Nu ja, krijgt. Aan het initiatief hangt een prijskaartje van 100.000 euro. Op zich heb ik daar ook geen probleem mee. Als de reportages goed gemaakt zijn en voldoende nuttige informatie bevatten kan het een goed middel zijn om het goede (!?!) beleid eens in de kijker te zetten. Het zou een mooie aanvulling kunnen zijn bij de stadswebsite en het infokrantje dat de stad nu reeds uitgeeft.

De stad kan in elke uitzending, die 4 minuten zal duren, twee onderwerpen toelichten en twee activiteiten (oa wegenwerken) aankondigen. Benieuwd of de keuze van onderwerpen en wie allemaal met de “kop” op tv mag voor de nodige discussiestof zal zorgen binnen het stadsbestuur… Dat op zich zou al boeiende televisie opleveren!

De eerste uitzending zal te zien zijn op donderdag 6 september vanaf 18u30, meteen na het nieuws. 

(Bron: http://www.aalst.be)  

3 reacties

 1. Tja, ondertussen is er daar niets meer over te vinden op aalst.be.
  Naar ik hoor zou het project voor minstens een maand uitgesteld zijn… Zijn de discussies al begonnen?


 2. DEELNEMERS GEZOCHT VOOR BOCCIA.

  The times they are a changin’ zingt Bob Dylan in zijn gelijknamige klassieker, en die wijsheid is bij Recreas niet aan dovemansoren gericht. Recreas gaat een nieuwe boccia club oprichten. We spelen op recreatief niveau, dan kan er en mag er gezellig gelachen en gebabbeld worden en iets gedronken worden. De bocciatraining zal van 14 uur tot 15 uur plaatsvinden iedere maandag, behalve de 1ste maandag van de maand niet en in de schoolvakantie’s.

  We beginnen met een uurtje. Want de prijs wordt gedeeld door deelnemers. Als we genoeg deelnemers hebben gaan we naar 2 uur boccia.

  Voor de zaal te huren is het 7,5 Euro. Momenteel zijn we met 3 deelnemers.

  Het adres is: Sint-Jozefstraat. 9300, Aalst. Website, http://www.deschreef.be

  De zaal is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station van Aalst ligt op 2 straten van de Schreef. Het is een 6 min. stappen. Dus dit maakt het makkelijker om zelfstandig te komen.

  Boccia is een variant van petanque en wordt binnen gespeeld. De ballen zijn minder zwaar dan een petanquebal. Personen met een handicap die kracht of geen richting kunnen geven aan de bal, kunnen altijd met aangepast materiaal spelen.

  Wie kan aansluiten: iedereen is welkom. We richten ons voornamelijk naar personen met een fysieke handicap en ook rolstoelgebruikers.

  Website: http://www.recreas.be

  Als u nog vragen hebt kunt u nog altijd mailen naar; tinapinxten@hotmail.com of bellen naar het nr. 0496/87.45.05

  Met sportieve groeten.

  Tina Pinxten


 3. Ik wens Tina veel succes met haar nieuwe boccia-club in Aalst. Spijtig dat ik nog moet werken of ik kwam ook.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: