h1

Vlaamse zwemweek in Aalst

oktober 31, 2007

Nu de posts over de speciale dagen en de speciale week maken we nu een combinatie van beide: de Vlaamse zwemweek (17-25 november) met centraal de dag van de redder op 21 november.

Op 21 november kan u in het stedelijk zwembad (zwembadlaan 2 in Aalst) om 14 en 16u terecht voor uitleg en demonstraties van redders.

Gans de week krijg je bij iedere zwembeurt een krasvignet.

Op zaterdag 17 november om 15u en woensdag 21 november om 19u is er een rondleiding voorzien in de kelders van het zwembad (waterbehandeling, filterinstallatie, …)

Daarnaast gaan nog een ganse waaier aan activiteiten door (programma voor scholen, trimzwemmen, waterballetshow, gratis duikinitiatie, gratis hydrobic, aqua-gym voor senioren, aqua-fitness, schattenjacht, gratis pannekoeken voor zwemmers, kinderprondelmarkt…

Meer info bij het stedelijk zwembad op 053/ 73 22 74 

Ook voor scholen zijn er speciale activiteiten tijdens de zwemweek!

One comment

  1. Da’s lang geleden… Dat ik nog eens ben gaan zwemmen. Goed idee om nog eens een ‘dood moment’ mee te vullen 😉 PS: Over bezinningen enzo; Ik kan zeggen dat sommige (oudere) leerkrachten héél raar opkeken toen we trots onze wilde verhalen vertelden en dan reageerden ze met de zin ‘In mijnen tijd…’ Nee, we hebben dat uur geen les meer gehad 😛Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: