h1

Wie krijgt de groene pluim 2007 in Aalst?

november 25, 2007

Op initiatief van Groen! Aalst wordt jaarlijks een “Groene Pluim” uitgereikt. Deze prijs gaat naar een persoon, bedrijf, school of vereniging die zich in 2007 verdienstelijk maakte met een ecologisch initiatief in de brede zin van het woord. Dit kan gaan om zorg voor het milieu, energiebesparing, verkeersveiligheid of sociale acties. 

Wie komt in aanmerking?

Kandidaten moeten minstens 1 jaar in Aalst wonen of minstens 1 jaar lid zijn van een Aalsterse vereniging. Verenigingen moeten minstens 1 jaar actief zijn in Aalst.

Hoe wordt een kandidatuur ingediend?

Elke Aalstenaar, bedrijf of vereniging van Aalst, kan een voorstel indienen tot uiterlijk 31 december 2007 bij Groen! Aalst met een mail naar aalst@groen.be of via brief naar Els Keytsman (Burchtstraat 19, 9300 Aalst). Naast de naam en adres van de kandidaat ook een degelijke nominatie waarom zij de groene pluim verdienen. De kandidaturen worden nadien beoordeeld door een jury die een shortlist van maximaal 5 weerhouden kandidaturen zal maken. Deze verschijnen op de website van www.groenaalst.be. De uitreiking van de prijs is gepland eind januari 2008. Zie ook die website voor meer info.

Edit: kleine aanvulling: vorig jaar kregen de ontslagen werknemers van sociale werkplaats de Loods de Groene Pluim.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: