h1

De Aalsterse oudjes kunnen het nog…

december 14, 2007

De Oude Garde van Mercurius organiseert de studentenreünie “DE TIJD VAN TOEN FUIF”.  Want ook in Aalst is er een rijk studentenleven. Zo lang men studeert zorgen de studentenclubs voor ontspanning. Nadat men afstudeert verliest men elkaar dikwijls uit het oog. Met dit initiatief wil de Oude Garde van Mercurius alle oud-clubstudenten terug bij elkaar brengen.

De fuif heeft plaats op vrijdag 21 december vanaf 21u in zaal de Brug (Hertshage 11-19, Aalst). Er wordt de beste pop en rock uit de jaren ’70, ’80 en ’90 gedraaid. 

Uniek is ook dat enkele (oud)docenten komen helpen op de fuif. In grote studentensteden is een “proffentap” standaard, maar voor het Aalsterse departement van Hogeschool Gent is dit een vrij uitzonderlijk concept. Iedereen kan dan zijn of haar pintje bestellen bij een oud-lector. Een gelegenheid om nog eens oude annekdotes boven te halen.

Kaarten kosten 3€ en zijn verkrijgbaar in ’t Kastanjehof, De Kronkel of bij leden praesidium en Oude Garde. Aan de kassa betaal je 5€. Meer info hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: