h1

Kenny wint prinsenverkiezing

december 16, 2007

Kenny is de nieuwe prins carnaval Aalst 2008. Gisteravond haalde hij het van zijn medekandidaten David en Bonares.

Via de rechtstreekse uitzending op TVOost kon ik nu ook eens voor de eerste keer zo’n verkiezing meemaken. Vanuit de luie zetel vanonder het tv-dekentje hebben echtgenote en ik het ganse gebeuren gevolgd. Live-tv maken is niet meteen het makkelijkste. De afwisseling tussen de performances van de kandidaten en de voor- en nabeschouwingen konden misschien wel iets vlotter verlopen. Maar voor de rest vond ik het wel een geslaagd initiatief.

Bij politieke verkiezingen hebben we al geleerd om niet te veel rekening te houden met pronostieken. Maar bij de prinsenverkiezingen bleken deze van het Nieuwsblad en Planet Ajoin het toch bij het rechte eind te hebben. Het werd vooral een strijd tussen David en Kenny waarbij de het uiteindelijk Kenny was die zich tot nieuwe prins mocht laten kronen.  

Een beslissing waar wij ons thuis wel konden in vinden. De drie kandidaten hebben het beste van zichzelf gegeven en stonden duidelijk alledrie met plezier op het podium. Ook de sfeer in de zaal leek me opperbest. De vernieuwde aanpak (rechtstreekse uitzendig via TVoost en de sms-voting) leek me een geslaagd initiatief!

Prins Kenny, nog 48 dagen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: