h1

UFO’s in Aalst?

januari 21, 2008

img_7145.jpg

Ik ben meestal nochal een nuchter ingesteld iemand. Geesten, paranormale verschijnselen en wichelroedes zijn niet echt aan mij besteed. Meestal dan toch.

Zondagnamiddag was ik rustig aan het wandelen in het stadspark. Het was rond 16u30 en het begon nu wel snel donker te worden. Er was geen kat meer in het park. Er was alleen het geluid van mijn schoenen die op het wandelpad knerpten. Ik was juist aan het einde van de spiegelvijver gekomen en besloot maar terug te gaan naar mijn wagen vooraleer ik struikelde. Ik nam een padje door het bos/park om wat tijd te winnen. Plotseling hoorde ik een enorm gekrijs en vlogen alle vogels in de bomen boven mij weg. 2 seconden later was het doodstil. Ik nam mijn fototoestel in mijn hand, kwestie om toch enig houvast te hebben. Toen ik omhoogkeek zag ik dit. Let u vooral goed op het object rechtsboven… Als dat geen UFO is ben ik prins carnaval volgend jaar! 

3 reacties

  1. Het hangt er van af wat je met ‘UFO’ bedoelt.
    Als je de letterlijke betekenis neemt, niet-geïdentificeerd voorwerp, dan heb je d’ er een gezien (tenminste tot op het moment dat iemand je uitlegt wat je hebt gezien).

    Als je de betekenis van buitenaardse vliegende schotel bedoelt, dan ben je eerder klaar voor ’t gesticht in Geel… 😉


  2. Batman is het!


  3. Toch wel een bijzondere verschijning. Leuk dat je die hebt kunnen vastleggen. Ben benieuwd welke verklaring hieraan gegeven wordt.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: