h1

Nog steeds tribunekaarten beschikbaar voor Aalst Carnaval!

februari 2, 2008

Reeds enkele dagen geleden werd gemeld dat er geen tribunekaarten meer te verkrijgen zijn. Het gaat hier over de kaarten die door de Stad Aalst worden verkocht. De ultieme tribunekaartenverkoop, daar waar de niet afgehaalde vip-kaarten nog worden aan de man gebracht, werd dit jaar afgeschaft.

Lezer Wim maakte ons attent op het feit dat hij deze voormiddag zonder probleem nog tribunekaarten heeft gekocht in het station van Aalst. Je vraagt gewoon een B-dagtrip naar Aalst carnaval (code 639). De loketbediende bevestigde dat er inderdaad nog steeds kaarten beschikbaar zijn. Je moet wel een treinticket aanschaffen. Daarvoor kies je dus best het station dat het dichtst in de buurt ligt. Uiteraard  hoef je niet met de trein te komen. Bovendien kost een B-dagtrip vanuit een nabijgelegen station slechts 12,70 Euro (i.p.v. 15 Euro bij de stad).

Het nadeel is dat de plaatsen niet genummerd zijn. Zondag vroeg komen is dus de boodschap. Een dekentje en een thermoske soep zal geen overbodige luxe zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: