h1

Koop de dag van toen.

februari 19, 2008

Op zaterdag 8 maart organiseren zo’n 80 Vlaamse Kringwinkels voor de vijfde keer KOOP DE DAG VAN TOEN. Op deze speciale retrodag slaan De Kringwinkels in Oost-Vlaanderen de handen in elkaar en bieden samen hun retroschatten aan in Flanders Expo te Gent. Ook De Kringwinkel Teleshop uit Aalst is van de partij. De Kringwinkel Teleshop verzamelde de voorbije maanden de leukste oldies uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80. Een schat aan unieke spullen die de sfeer van retro tot kitsch weer levend maken. Meubels, verlichting, kleding en accessoires, affiches of elpees… je kan het zo gek niet bedenken. Op 8 maart pakt De Kringwinkel Teleshop -samen met andere Kringwinkels in Oost-Vlaanderen- uit met een extra groot retroaanbod in Flanders Expo Gent.

Steeds meer mensen ontdekken dat een goede mix van nieuw en tweedehands een origineel en hip interieur oplevert. Oude spullen hebben hun eigen verhaal. En ze zijn betaalbaar. Zo kan ook wie een beperkt budget heeft een aparte sfeer scheppen. Bovendien levert kopen in De Kringwinkel een mooie bonus op: perfect bruikbare spulletjes worden van de afvalberg gered en de kringloopsector biedt werk aan kortgeschoolden en langdurig werklozen.

U kan nu al de sfeer komen opsnuiven in De Kringwinkels Teleshop te Aalst en Lede en tevens van de gelegenheid gebruik maken om een toegangskaart in voorverkoop (1€) aan te schaffen.

Praktische info: retrobeurs (4000m²) op zaterdag 8 maart van 10 tot 17 uur, in Flanders Expo te Gent Hal 3 (Maaltekouter 1, 9051 Gent). Inkom: 1,50€-VVK 1€ Meer info op http://www.dekringwinkel.be of bij De Kringwinkel Teleshop (053/78 61 73)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: