h1

“Kus een politicus”

maart 3, 2008

kuspoliticus-knop.jpg

De Wakkere Burger werkt al 25 jaar aan burgerparticipatie en lokale democratie. Tijdens hun jubileumjaar lanceren ze een heel leuke campagne onder de slogan “kus een politicus”. Bedoeling is om burgers en politici op een ongewone manier met elkaar in contact te brengen.

De wakkere burger is daarom op zoek naar open, kritische en constructieve burgers die geïnteresseerd zijn in de dagdagelijkse bezigheden van politici. Als politiek relatiebureau zorgt de wakkere burger (DWB) ervoor dat je gedurende zes maanden een kijkje kan nemen achter de coulissen. Je krijgt de kans om een koppel te vormen met pakweg een gemeenteraadslid, burgemeester, parlementslid of misschien een minister. Je leest er meer over op www.dewakkereburger.be .

Ik vind dit persoonlijk een schitterend initiatief en bij deze een warme oproep aan de Aalstenaars: overleg even met het thuisfront en ga uw date met een politicus (of politica) aan! Kom eindelijk te weten of politici die tijdens debatten elkaars bloed kunnen drinken, dit achteraf goedmaken met een frisse pint. Verneem hoe politici werk en gezin combineren. Kom eindelijk te weten of “politieker” een werkwoord is.

Bericht van Pierre du Coin

One comment

  1. Allé vooruit. Ik heb mij ingeschreven voor een date met een politicus. Of politica. Eigenlijk voor meerdere dates; het is er minimum 1 per maand. Uiteraard na overleg met vrouwlief.

    Benieuwd wat het wordt. Misschien kan ik met Freya een pateeken gaan eten bij Lowie? Of eens met Dedecker op het op- en afrittencomplex van de E-40 racen? We zien wel. Hopelijk kiest iemand voor mij… Doe het niet voor mij. Doe het om de kloof te dichten…Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: