h1

Flos organiseert 10de Fillierstocht

maart 12, 2008

flos3.jpgflos21.jpgflos.jpg 

Op 24 maart (2de Paasdag) gaat de 10de editie door van de Filliers wandeltocht. Het is een initiatief van Flos. Flos staat voor “Foeriers, Leiding, Oudleiding en Sympathisanten”. Het is een vereniging die is ontstaan rond de Meldertse Scoutsgroep “de hopduveltjes”. Flos is een groep van een tiental vrienden die onder het motto “het moet plezant blijven” tal van activiteiten organiseert.

Deelname aan de wandeltocht van 24 maart kost 7 euro. Kinderen onder de 12 kunnen gratis deelnemen. U kan inschrijven tussen 8 en 12u in het parochiecentrum, Stevensveldstraat 3 te Meldert. Inbegrepen in de deelnameprijs zijn vier drankjes, boterhammen en een kom soep van broeder Franciscus. Dat laatste zegt mij niets, maar ik veronderstel dat dit een Meldertse specialiteit is?

U kan kiezen voor een parcours van 10 of 20 km. De 600 deelnemers van vorig jaar laten weten dat het zeker de moeite loont. Meer info hier.

One comment

  1. Besten,

    omwille van de tiende verjaardag van de St Fillierstocht zal er dit jaar buiten de boterhammen op post 1 en de soep op post 2 ook op de derde post(en in de prijs inbegrepen)een extra lekkernij worden verschaft. Wat het juist is zal je al van ver kunnen ruiken op paasmaandag.
    Tot dan,

    groeten de FlosGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: