h1

Wie doet het met wie in Vlaanderen?

maart 21, 2008

story.jpg

Eén van mijn favoriete Aalsterse blogs is die van Frederik De Swaef. Frederik is politicoloog en journalist bij Story. Zijn stukjes op zijn blog zijn echte pareltjes met telkens zijn bevallige assistente Kelly, zijn zilvergroene Mazda Bonzaï, zijn GSM en een krat Pieper-Heidsick in de hoofdrol.
Wie Frederik live aan het werk wil zien kan op 16 april naar CC De Werf waar Frederik het zal hebben over hoe een Story elke week gemaakt wordt. Hij zal uit de doeken doen waarom de Vlaamse roddelpers zo braaf is vergelijken met buitenlandse tabloids. En uiteraard, want daar komt u eigenlijk voor, tal van smeuïge roddels. Zo smeuïg dat ze zelfs niet in de Story raakten. Dus als u bij vrienden en kennissen eens wil uitpakken moet u gewoon gaan kijken naar “wilde geruchten“, 16 april, theaterzaal (-1) van de Werf in de Molenstraat. Info en tickets 053/73.28.12.

Oh ja, had ik al gezegd dat Frederik van Aalst was? En dat tickets 7 euro (of 5 euro voor -26jr) kosten? En dat er misschien wel BV’s incognito in de zaal zullen zitten? En dat u misschien wel de kans krijgt om naast bevallige assistente Kelly te zitten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: