h1

KaHo Sint-Lieven start met hoger afstandsonderwijs

april 25, 2008

Om volwassenen de kans te geven toch een diploma hoger onderwijs te behalen start KaHo Sint-Lieven in Aalst vanaf september 2008 met hoger afstandsonderwijs. “Het is niet bedoeling dat 18-jarigen deze afstandsopleidingen volgen” verduidelijkt Inge De Schuyter van de dienst communicatie en studieoriëntatie. We richten ons heel duidelijk op volwassenen die niet in staat zijn om de lessen op de “normale” uren te volgen: we denken aan vrouwen die het studeren wensen te combineren met een gezin of volwassenen die werken maar toch een bijkomend diploma wensen te behalen.

Hoger afstandsonderwijs betekent dat je kan studeren met een maximum aan flexibiliteit, je bent dus niet gebonden aan vaste uren of een vaste studieplaats. De cursussen studeer je zelfstandig in, maar met de nodige begeleiding. Voor die begeleiding krijgen alle afstandsstudenten toegang tot het digitaal leerplatform “toledo”. Voor een aantal opleidingen zoals industrieel ingenieur, voedings- en dieetkunde, bouw,… is het KaHo Sint-Lieven de eerste hogeschool die deze opleidingen aanbiedt in afstandsonderwijs.

Geïnteresseerden kunnen een uitgebreide informatiebrochure verkrijgen door te bellen naar 09/265.86.43 of te mailen naar afstandsonderwijs@kahosl.be .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: