h1

Waar zitten die beroemde buitenlanders hier in Aalst?

april 30, 2008

Veel kans dat u mij op een doordeweekse avond rond kwart voor acht voor de buis kan vinden. Man bijt hond is en blijft één van mijn favoriete programma’s. Heel af en toe worden er zelfs eens reportages in Aalst gedraaid. Dat maakt het natuurlijk extra leuk om naar te kijken.

Wil u dat man bijt hond wat meer in Aalst komt filmen dan kan dat! Want het moet nu lukken dat de redactie van man bijt hond op zoek is naar plaatsen in Vlaanderen waar beroemde buitenlanders ooit verbleven hebben. Internationaal bekenden, maakt niet uit van welke eeuw, die korte of lange tijd in Vlaanderen gewoond, gelogeerd of verbleven hebben.  

Mijn kop eraf als wij hier in Aalst geen internationaal bekenden geweest zijn! Heeft Lenny Kravits ooit na een avondje carnaval bij u op bank zijn roes uitgeslapen? Is het gerucht dat Ernest Hemmingway een appartementje had aan de Parklaan waar? Had Koning Leopold II een minnares in Aalst waar hij af en toe een nachtje bleef slapen? Is Jim Kerr van de Simple Minds uw buurman?

U mag (lees u bent moreel verplicht) uw tips altijd doorgeven aan joris.joosten@woestijnvis.be (02/30.33.574).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: