h1

ConSouling Sounds boven doopvont in Aalst

mei 2, 2008

Op 10 mei wordt een nieuw platenlabel, ConSouling Sounds, in Aalst gelanceerd. ConSouling Sounds is een onderdeel van vzw de console, een ruimere vzw voor kunst. Het nieuwe platenlabel is niet commercieel maar wil underground muziekgenres een forum bieden. Door deel uit te maken van een vzw voor beeldende kunst, moeten ook samenwerkingsverbanden met kunstenaars mogelijk worden. Metal Zone (die onlangs een nieuwe winkel openden in Aalst), ondersteunt dit initiatief door een deel van de producties te verdelen.

Metal zone, die onlangs een nieuwe winkel openden in de Korte Zoutstraat 25A, ondersteunt dit initatief door een deel van de producties te verdelen.

Alles start met een “Label Launch Party op 10 mei in de Negasonic Music Club in de Pontstraat in Aalst. U kan er een optreden meepikken van “de portables, Cellia::Eyes en Eye of Daw.

Hier ziet u alvast Cellia::Eyes (Waalse postrock) aan het werk.

Daarnaast opent er ook nog een tentoonstelling van de console op 1 juni in galerie c. de vos op de Oude Gentbaan in Aalst. De tentoonstelling “This House – This Home” werd samengesteld door curator Nele Buys.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: