h1

Het Aalst van Daens

augustus 28, 2008

Jaja, eerst maanden niets van ons laten horen en dan zomaar drie posts op één avond. Goe bezig. De lat vanaf het begin weer hoog leggen heet dat dan.

Morgenavond kan u op TV1 om 20u30 naar Daens kijken. U heeft hem al eens gezien? So what? Iedere jaargang van FC De Kampioenen is al 7 keer op de buis geweest en toch was het gedurende de zomermaanden weer keer op keer het best bekeken programma. Doch dit geheel terzijde. Ik heb Daens een paar jaar geleden ook al gezien hoor. Maar het verschil is nu dat ik al een jaar of drie in Aalst woon en nu hoop ik toch wel wat van het decor te herkennen.

En ik kan al niet wachten om de verfilming van de helaasheid der dingen te zien. Ook in Aalst gefilmd. En bij het zappen deze avond zag ik dat er op VTM een serie loopt over de Aalsterse MUG’s. Aalst is hot zeg ik u! Wij hebben dringend nood aan een schrijver van politieverhalen die zich hier af spelen. Of zouden we eerder gaan voor een politieke thriller? Misschien ook een reeks?

bericht van pdc

3 reacties

  1. Beste pdc, het spijt met verschrikkelijk om je van je illusie te moeten afhelpen, maar Daens werd voor het overgrote deel opgenomen in Polen, omdat ze daar nog echte arbeidersbeluiken hadden zoals die in de tijd van Daens in Aalst bestonden (maar nu dus niet meer).


  2. Ach weer een illusie armer. Maar ik heb in ieder geval de markt gezien!


  3. straks trekken we naar Berchem voor de musical over Daens. Benieuwd of die even beklijvend zal zijn als de film?!Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: