h1

Boekenverkoop bibliotheek

september 2, 2008

Op zondag 14 september kan je tussen 10 en 18 uur terecht in de garage van Huis De Bolle in de Zwarte Zusterstraat 17B in Aalst voor een boekenverkoop van de bibliotheek. Voor 0,25 euro heb je al een jeugdboek en voor een halve euro heb je een boek, video of cd.

Ik lees graag een boek. Ik koop ook graag een boek. Snuffelen op een rommelmarkt of boekenwinkel. Zalig gewoon. Een groot deel van mijn plezier ligt dan ook in de zoektocht naar een boek. En daar blijft het dan soms ook bij. Want ik moet met schaamrood op de wangen bekennen dat er toch nog wel een pak boeken ongelezen in de boekenkast staan. Zoals de reeks van meesterwerken uit de literatuur die je voor een prikje bij een krant kon kopen. Tegenwoordig hou ik wat meer de knip op de geldbeugel en laat ik mij niet meer zo gaan. Impulsaankopen tracht ik toch wat te vermijden.

De bibibliotheek is dan een goed alternatief. Veel keuze en in de bib is de zoektocht best ook wel spannend. Zo’n boekenverkoop in de bib is dan ook de max vind ik. U mag dus gerust allemaal komen snuisteren, maar dan na 12uur, als ik geweest ben. Dank u.

Bericht van pdc

2 reacties

  1. Bedankt voor die tip.
    Ik geloof dat er in Geraardsbergen ook zo’n verkoop plaatsvindt, érg binnenkort. Anders ’s checken met de bib hier?
    Leuk dat aalstblogt weer is opgestart. Veel moed.


  2. Vind zo een bib verkoop elk jaar plaats? Wie weet wanneer de volgende verkoop plaats vindt? Ik zou graag nog nog eens een boek lezen. TruusGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: